Zarza is overdag een trendy fijnproevers brasserie en 's avonds een stijlvol volbloed restaurant.

 

Onze chef gaat elk seizoen opnieuw op zoek naar verrassende combinaties met authentieke verse "terroir" producten van eigen bodem en andere windstreken, waarbij hij als “Geniet gezond" ambassadeur ook oog heeft voor uw gezondheid.
Wijnpaus Gido Van Imschoot, vice-voorzitter van de vlaamse Professionele Sommeliers tekent mee voor de schitterende wijnkaart en wijnmatches bij de menu's. Fine wining & dining is geen loze belofte bij de Smaakster van Vlaams Brabant 2006 met "Uitstekende wijnkaart" volgens GaultMillau.

 

Als foodie kickt u meer op bier dan wijn? Als winnaar van Bierkok 2009, bezorgen we u ook gastronomisch plezier aan het bier in uw bord.
De keuken is doorlopend open en 's namiddags wordt ook aan de zoetekauw gedacht. Met hemelse pannenkoeken en originele ijsbereidingen is dit een verfijnd adresje voor de afternoon tea.

 

Door culinaire critici gelauwerd en getypeerd als "niet-stijve chique" is dit de plek bij uitstek in Leuven voor een snelle hap, intieme tête-à-tête, geslaagd zakendiner of feestje. Dineren onder de sterrenhemel kan zowel tijdens de zomer in de mooie stadstuin als in de winter met de orangerie.

 

Kortom: "Feel good Food & Mood" op elk moment van de dag. Kinepolis parking op 100m. Reserveer vandaag nog!

Trefwoorden: brasserie, restaurant, verse producten, terroir producten, “Geniet gezond" ambassadeur, professionele sommeliers, wijnkaart, Fine wining & dining, Smaakster van Vlaams Brabant 2006, bieren, Bierkok 2009, pannenkoeken, originele ijsbereidingen, afternoon tea, snelle hap, intieme tête-à-tête, geslaagd zakendiner, feestje, dineren, dineren onder de sterrenhemel, Feel good Food & Mood

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
Banner
Banner